advance ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ADVANCE

За втора година Образователен Център ADVANCE и 125 СУ Боян Пенев – предоставиха стипендия на Марина за едногодишно обучение по Английски Език през 2017/2018 г. Благодарим Ви за признанието и доверието!

ADV-1 ADV-2 ADV-3

znam2znam2znam2

Presentation1 и samoushiteli.in-logo-1

Znambg.net  и Samouchiteli.in в подкрепа на млади състезатели

Znambg.net и Samouchiteli.in са интернет книжарници, специализирани в предлагането на учебници и помагала за чуждоезиково обучение.

От всеки продаден продукт ZNAMBG.NET  и SAMOUCHITELI.IN даряват по 1 лв. в подкрепа на младите надежди на България!

Вие също може да подкрепите младите спортисти, като дарите пари чрез PAY PAL или като си купите продукт от книжарниците!

 

Zundert-logo Zundert Extreme 

Благодарим на Zundert Extreme за предоставената помощ за предстоящото състезание в Будапеща!

Zundert Extreme любезно предоставиха на младите фигуристи автомобил за комфортен транспорт до Будапеща! Надяваме се да представим Българи и Zundert Extreme подобаващо на предстоящото състезание!

S8304317 S8304320

advance ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ADVANCE

Образователен център АДВАНС предостави стипендии на ученици с изключителни постижения и напредък в областта на науката, изобразителното изкуство, сценичното изкуство, литературата, музиката, танците и спорта. Тази година Марина е едно от деветте деца отличени за успехите и постиженията си с ЕДНОГОДИШНА СТИПЕНДИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ през 2015/2016 в езиков център ADVANCE!

ADVANCE – БЛАГОДАРИМ ВИ! За нас е чест и удоволствие да сме част от щастливите и талантливи деца, които се обучават при Вас!